Stručna služba za razvoj i međunarodne projekte

KRATKI INTERVJUI S PREDSTAVNICIMA PROJEKTA DIGI-INCLUSION O DIGITALNOM JAZU

KRATKI INTERVJUI S PREDSTAVNICIMA PROJEKTA DIGI-INCLUSION O DIGITALNOM JAZU

Nedavno održani prvi Transnacionalni sastanak u okviru projekta DIGI-INCLUSION, u Mollet del Vallès, Španija, bio je prilika za provođenje intervjua  sa predstavnikom Stručne službe za razvoj i međunarodne projekte Zeničko-dobojskog kantona, kao projektnog partnera i sa vodećim ekspertom projekta.

Ovi vrijedni mikro videi snimljeni tokom Transnacionalnog sastanka pružaju neprocjenjiv uvid u saradnju, razmjenu ideja, te naglašavaju važnost samog projekta i objašnjavaju na koji način svaki učesnik DIGI-INCLUSION projekta percipira digitalni jaz u vlastitom okruženju i kojim strategijama planira pristupiti smanjenju istog u budućnosti.

Ovakav oblik komunikacije omogućuje široj zajednici da se bolje upozna s onim što se događa iza kulisa, te ističe važnost saradnje s projektnim partnerima unutar mreže DIGI-INCLUSION.

Nastavak ovakvih inicijativa ne samo da će omogućiti širenje svijesti o važnosti digitalne inkluzije, već će i potaknuti razmjenu najboljih praksi i ideja između partnera unutar DIGI-INCLUSION mreže, pridonoseći tako stvaranju inkluzivnijeg i digitalno osnaženijeg društva.

Intervjue s predstavnicima DIGI-INLCUSION mreže možete pronaći na:

https://urbact.eu/networks/digi-inclusion

https://www.facebook.com/DigiInclusionBiH

https://www.facebook.com/digiinclusion

Image
Kontakt forma