Obavijest o realizaciji Programa sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve 2023./2024.

Obavještavamo poslodavce da se od 04.07.2023. godine mogu prijaviti na Program sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve 2023./2024. Javni poziv će biti otvoren do utroška sredstava. Prijave će se zaprimati u vremenu od 08:00 do 15:00 sati. Prijave za učešće na navedeni Program vrše se isključivo slanjem skeniranog, potpisanog i ovjerenog Obrasca prijave od ovlaštene osobe, na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prijave na Program se evidentiraju u realnom vremenu, po datumu i vremenu zaprimanja e-maila. Sve prijave će, u skladu sa pravilima Programa, biti provjerene.

Sa jedne e-mail adrese je moguće poslati samo jednu prijavu za samo jednog poslodavca. Ukoliko sa iste e-mail adrese bude dostavljeno više prijava, kao validna će se uzeti samo ona koja je prva dostavljena.

Napominjemo da se Obrazac prijave isključivo šalje na gore navedeni dan i u navedeno vrijeme, te ukoliko se isti pošalje prije navedenog vremena neće biti uzet u razmatranje.

Služba će na svojoj web stranici postaviti informaciju o zaprimljenim prijavama poslodavaca sa statusom, „odobrene“ i „na čekanju“. Poslodavac može, na vlastitu odgovornost, zaposliti osobu iz ciljne grupe odmah nakon prijave na Javni poziv ili nakon što ga Služba obavijesti da mu je poticaj odobren, a najkasnije u roku od 15 dana od dana odobravanja poticaja.

Link u kojem se nalazi Obavijest o realizaciji Programa sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve 2023./2024. Isti je objavljen na web stranici Službe.

https://zdk-szz.ba/wordpress/3991/

JAVNI POZIV ZA PODRŠKU SAMOZAPOŠLJAVANJA I RAZVOJU START UP-a

Javni poziv je namijenjen FIZIČKIM LICIMA I REGISTRIRANIM PRIVREDNIM SUBJEKTIMA SA PODRUČJA ZENIČKO-DOBOJSKOG KANTONA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU SUBVENCIONIRANJA TROŠKOVA KOD POKRETANJA POSLOVNIH IDEJA, REGISTRACIJE I POSLOVANJA PRIVREDNIH SUBJEKATA U 2023. GODINI

 

Image
Kontakt forma