×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 64
Printaj ovu stranu

Delegacija ZDK na ceremoniji izbora najuspješnijih sportista općine Zavidovići

25 Feb 2013
1292 puta

U organizaciji Sportskog saveza Općine Zavidovići, u petak, održana je jedanaesta manifestacija Izbor sportista grada za 2012. godinu. Ceremoniji uručenja priznanja prisustvovali su i uručili priznanja u pojedinim kategorijama premijer Fikret Plevljak sa ministrima Mirkom Trifunovićem, Raifom Seferovićem i Rifatom Delićem.

Među dobitnicima u trinaest kategorija, za najuspješnijeg seniora proglašen je Nermin Mrđanović iz karate kluba „Funakoshi“, dok je najuspješnija seniorka Hava Huskić, članica ženskog rukometnog kluba „Krivaja“. Najuspješniji sportski kolektivi su invalidski odbojkaški klub „Zavidovići“ i ženski rukometni klub „Krivaja“, dok je za najboljeg trenera proglašen Adnan Bašić, dugogodišnji igrač i trener RK „Krivaja“.

Na svečanosti je bio istaknut veliki transparent sa fotografijama istaknutih sportista iz Zavidovića, koji su se dokazali u sportskim rezultatima u internacionalnim okvirima, kao što je Safet Sušić, Jasmin Mrkonja, Milenka Lukić- Sladić, Nedžad Sinanović, Domozin Goran, Mladen Bartolović i Venio Losert.

Pres služba ZDK

Galerija slika