Printaj ovu stranu

Poziv na svečanu dodjelu certifikata drugoj grupi polaznika Osnovne andragoške obuke u ZDK

19 Nov 2019
146 puta

Poštovani,

pozivamo vas da popratite svečanu dodjelu certifikata za drugu grupu polaznika Osnovne andragoške obuke po javno važećem programu Zeničko-dobojskog kantona, koja je provedena posredstvom Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport i Pedagoškog zavoda, a uz stručnu i finansijsku podršku DVV International - Ureda za Bosnu i Hercegovinu. Obuke je realizirana u periodu od juna do novembra 2019. godine.

Nakon što su ranije dodijeljeni certifikati prvoj grupi polaznika, koju su činili predstavnici Univerziteta u Zenici, srednjih škola, Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport i Pedagoškog zavoda, certifikate će sutra, 20. novembra, nakon završene supervizije, dobiti druga grupa polaznika iz škola srednjeg stručnog obrazovanja u Zeničko-dobojskom kantonu.

Svečanost će se održati u Hotelu Zenica s početkom u 16,00 sati, a prisustvovat će ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Spahija Kozlić, direktor DVV International - Ured za BiH Emir Avdagić i direktorica Pedagoškog zavoda Aida Salkić, koji će biti na raspolaganju za davanje izjava.

Očekujemo vaš dolazak!

Srdačan pozdrav,
Pres služba ZDK