SAOPĆENJE KOMISIJE ZA NADZOR RADA POLICIJE

01 Jul 2015
6210 puta

Komisija za nadzor rada policije Skupštine Zeničko-dobojskog kantona uputila je svim uposlenicima Uprave policije, a posebno svim policijskim službenicima u Zeničko-dobojskom kantonu izraze iskrene zahvalnosti za besprijekornu pripremu i (su)organizaciju osiguranja važnih društvenih događaja koji su se desili u proteklom mjesecu u našoj zemlji.

U čestitci se navodi da je policija svojim nesebičnim zalaganjem i neumornim višednevnim radom, uz poštivanje najviših profesionalnih i etičkih standarda, uspješno organizirala osiguranje - u dijelu svojih zakonskih nadležnosti - posjete pape Franje Bosni i Hercegovini i osiguranje velikih međunarodnih sportskih utakmica (rukometna utakmica Bosna I Hercegovina-Bjelorusija u Areni Zenica i nogometna utakmica Bosna I Hercegovina-Izrael na stadionu Bilino polje). Naglašeno je da je ovakvim odgovornim i hrabrim angažmanom policija održala javni red i mir na visokom nivou, zaštitila sigurnost građana i imovine, te učinila da se dragi prijatelji naše zemlje i svi uvaženi gosti osjećaju ugodno i sigurno.

Upućene su čestitke i lično policijskom komesaru na veoma uspješnom i profesionalnom rukovođenju navedenim aktivnostima. Istaknuto je da ih raduje zajednička saradnja Komisije za nadzor rada policije i Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, koja će dodatno osnažiti ulogu i značaj policije u našem društvu, za dobrobit svih građana Zeničko-dobojskog kantona i cijele Bosne i Hercegovine.

 

Jasmin Duvnjak,
PREDSJEDAVAJUĆI KOMISIJE ZA NADZOR RADA POLICIJE

ISO standard

Zeničko-dobojski kanton-ISO 9001 certifikat.

Prilagođeno za: IE 9+, Firefox, Safari, Chrome, Opera

Kontakt informacije

Skupština (adresa: Kučukovići 2, Zenica)
Tel:  032 460 660 | 460 661
Fax: 032 460 662
e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ured premijera (adresa: Kučukovići 2, Zenica)
Tel:  032 460 600 | 460 601
Fax: 032 460 602
e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručna služba Vlade (adresa: Kučukovići 2, Zenica)
Tel:  032 460 620 | 460 621
Fax: 032 460 622
e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ministarstva

Kontakt forma